1. Politica de confidentialitate – date cu caracter personal

1.1 In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor, prevederile Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie, ce va deveni aplicabil incepand cu 25 mai 2018, precum si Directiva 95/46/CE a UE privind protectia datelor;
va informam ca site-ul www.almalux.ro este operat si administrat de catre:
– societatea S.C. V.E.M. PROIECT LIGHTING S.R.L., J23/2779/2011, CIF: RO29252723, IBAN: RO20 BTRL RONC RT03 0364 1501, deschis la BANCA TRANSILVANIA OLTENITEI, cu sediul in oras Bucuresti, Str. Popa Petre, nr. 5, et. 1, sect 2, ROMANIA, Telefon: (004) 021.5296.200 E-mail: office@almalux.ro,
– societatea V.E.M. PROIECT LIGHTING este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP (www.dataprotection.ro) cu numarul 19387
1.2 Datele cu caracter personal sunt colectate pe www.almalux.ro in diferite scopuri:
A) informarea despre produsele si promotiile existente sau orice alte activitati sau campanii ale www.almalux.ro, inclusiv prin trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice privind situatia stocurilor sau a preturilor, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS, etc.) sau alte modalitati de comunicare electronica sau telefonica. *conform Art.6, alin.1, pct.a) din cadrul Regulamentului (UE) 2016/679 – Prelucrarea datelor cu caracter personal are la baza ca si temei consimtamantul Dvs
B) realizarea de rapoarte statistice, cercetari de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului in cadrul magazinului virtual. *conform – Art.6, alin.1, pct.a) din cadrul Regulamentului (UE) 2016/679 – Prelucrarea datelor cu caracter personal are la baza ca si temei consimtamantul Dvs.
1.3. Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum:
– diversele formulare de contact sau de solicitare de informatii din site.
1.4. Societatea SC V.E.M. PROIECT LIGHTING S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii, inclusiv, dar fara a se limita la: servicii de curierat, servicii financiare, servicii de contabilitate, servicii de marketing sau telemarketing, servicii de e-payment, servicii de IT, hosting sau web-development, furnizori cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze datele in conformitate cu legislatia in vigoare. Nicio alta parte, persoana fizica sau companie, nu va avea voie sa foloseasca informatiile Dvs in propriul lor interes sau al unei alte parti.
1.5 Daca alegeti optiunea apelarii numarului de telefon de contact (004) 021.5296.200 acceptati faptul ca apelul telefonic este inregistrat si orice date cu caracter personal pe care le furnizati telefonic vor fi prelucrate de catre www.almalux.ro si de catre partenerii sai care furnizeaza serviciile de telecomunicatii.
1.6 Durata Prelucrarii
Prelucrarea datelor Dvs cu caracter personal se va desfasura pana la data la care va retrageti consimtamantul cu privire la prelucrare sau pe o durata de maxim 5 ani daca nu intervine o modificare/retragere a consimtamantului.
La intervale regulate au loc evaluari ale datelor pentru a verifica acuratetea si actualitatea acestora. In cazul in care Operatorul ajunge la concluzia ca, ulterior expirarii perioadei sau a retragerii consimtamantului, exista un interes legitim, o obligatie legala, sau un alt temei de a prelucra ulterior datele dumneavoastra in alte scopuri, veti fi informat in mod corespunzator cu privire la acest lucru.
Dupa expirarea duratei prelucrarii indicate mai sus sau dupa retragerea consimtamantului Dvs si in cazul in care Operatorul nu mai are motive legale sau legitime pentru a prelucra datele dumneavoastra, datele vor fi sterse din baza de date.

2. Securitatea datelor personale si drepturile dumneavoastra

2.1 Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. V.E.M. PROIECT LIGHTING S.R.L. numai in scopurile mentionate la punctul 1.2.
2.2 Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau catre Politie, Instante judecatoresti sau alte organe ale statului abilitate pentru efectuarea oricaror verificari justificate, atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.
2.3 Site-ul www.almalux.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru si depune constant eforturi in vederea mentinerii unui standard ridicat in materia securitatii datelor cu caracter personal de la toti partenerii sau colaboratorii sai.
2.4 S.C V.E.M. PROIECT LIGHTING S.R.L. se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001si de catre Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016.
2.5 Prin citirea acestui document ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:
– dreptul la informare,
– dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate,
– dreptul de a solicita rectificarea, corectarea sau completarea datelor cu caracter personal,
– dreptul de stergere a datelor cu caracter personal – sau dreptul de “a fi uitat”
– dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal;
– dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal;
– dreptul de interventie,
– dreptul de opozitie,
– dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere, respectiv dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor.
– dreptul la portabilitatea datelor
– dreptul de a va retrage oricand consimtamantul acordat pentru prelucrarea datelor, fara a oferi o justificare
– dreptul de a nu fi supus unei decizii automate, inclusiv profilare;
– precum si orice alte drepturi conferite de catre legislatia in vigoare privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
2.6 S.C. V.E.M. PROIECT LIGHTING S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
2.7 Dreptul de a va informa daca datele dumneavoastra sunt sau nu prelucrate poate fi exercitat gratuit, pentru o solicitare pe an, in baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: S.C. V.E.M. PROIECT LIGHTING S.R.L. Bucuresti, Str. Popa Petre, nr. 5, et. 1, sect 2.
2.8 Dreptul de interventie asupra datelor personale poate fi exercitat gratuit, in baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: S.C. V.E.M. PROIECT LIGHTING S.R.L. Bucuresti, Str. Popa Petre, nr. 5, et. 1, sect 2, dupa caz:
– rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte;
– transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001
– notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;
– stergerea datelor personale si incetarea prelucrarii acestora, daca prelucrarea se bazeaza pe consintamant sau daca aceasta prelucrare nu mai reprezinta o obligatie legala sau nu mai este necesara pentru indeplinirea unui contract.
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.ALMALUX.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.ALMALUX.RO, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.ALMALUX.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright

3.1 Intregul continut al site-ului www.almalux.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. V.E.M. PROIECT LIGHTING S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C V.E.M. PROIECT LIGHTING S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site
4.1 S.C. V.E.M. PROIECT LIGHTING S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. V.E.M. PROIECT LIGHTING S.R.L. fara acordul scris prealabil al acesteia.

5. Descrierea serviciilor
5.1 Site-ul www.almalux.ro se afla in proprietatea S.C. V.E.M. PROIECT LIGHTING S.R.L, fiind o platforma virtuala care dezvolta intr-o maniera accesibila, detaliata si corecta pentru clientii sai, informatii privind produsele si serviciile oferite de catre brand-ul ALMALUX .
5.2 Oferta comerciala cuprinde aproximativ 190 serii merceologice. Oferta merceologica generala disponibila la www.almalux.ro nu se limiteaza doar la atat. Ne rezervam dreptul extinderii grupelor merceologice, actualizarii sau eliminarii produselor componente in functie de evolutia pietei in domeniu.

6. Garantia produselor
Toate produsele comercializate de catre www.almalux.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale furnizate de fiecare producator in parte.

7. Cookie-uri si IP-uri colectate
Politica www.almalux.ro privind Cookies
Informatiile pe care le vom pune le dispozitia dumneavoastra in continuare sunt cu privire la politica cookies, la detaliile privind utilizarea, plasarea si administrarea acestora in interiorul site-ului www.almalux.ro.
Ce sunt cookies
Cookies reprezinta fisiere foarte mici de date care se stocheaza in browserul utilizatorului cu scopul de a retine informatii despre actiunile acestuia efectuate in interiorul unui anumit site web.
Cookies sunt o practica standard utilizata de majoritatea site-urilor care beneficiaza de un numar ridicat de vizitatori. Rolul cookies este acela de a facilita accesul la informatia prezentata in interiorul site-ului nostru, dar si de a asigura utilizatorului o experienta pozitiva la fiecare vizita.
Cum functioneaza cookies
Cookies sunt instalate prin solicitarea trimisa de catre un web-server unui browser. Cookies nu sunt fisiere active, nu contin programe sau aplicatii software, virusi, spyware si nu exista posibilitatea de a accesa in niciun fel informatiile de pe hard-driverul utilizatorului.

Cookies plasate de terti
Anumite parti ale site-ului nostru pot fi puse la dispozitia utilizatorului prin intermediul unor terte parti (ex: video, reclame, etc). Aceste terte parti au dreptul de a instala propriile cookies care poarta numele de “third party cookies” si care sunt adaptate la regulile de continut practicate de site, privitoare la acest tip de fisiere. Scopul pentru care tertii seteaza propriile cookie-uri este acela de a urmari evolutia unei aplicatii sau de a personaliza o aplicatie activa in interiorul site-ului. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site.
Ce cookies utilizeaza acest site
• Cookie-uri de performanta a site-ului
• Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
• Cookie-uri pentru geotargetting
• Cookie-uri de inregistrare
• Cookie-uri pentru publicitate
• Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
Ce tip de informatii sunt accesate si stocate prin cookies
Cookies pastreaza informatii intr-un fisier de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser. Web-serverul va recunoaste cookies pana in momentul in care acestea expira sau sunt sterse.
Cookies stocheaza informatii importante care au rolul de a creste calitatea experientei utilizatorului in momentul navigarii pe internet (ex. Setarea limbii in care se doreste utilizarea site-ului, pastrarea user-ului logat, etc)
Importanta cookies pentru internet
Cookies reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte care asigura functionarea corecta si eficienta a internetului. Prin intermediul cookies fiecare utilizator de internet are parte de o experienta placuta in actiunea de navigare pe internet, aceasta fiind adaptata si personalizata conform preferintelor si intereselor fiecarui utilzator.
Dezactivarea unor cookies poate face un anumit site imposibil de utilizat.
Cum putem dezactiva cookies
Dezactivarea cookie-urilor poate impiedica utilizarea corecta si eficienta a site-urilor. Exista posibilitatea de a realiza o setare din browser care sa impiedice acceptarea cookie-urilor, insa acest lucru are consecinte in modul de interactiunea cu site-ul (ex. Imposibilitatea de a plasa comentarii in interiorul site-ului). Setarea pentru dezactivarea cookies se gaseste, de regula, in meniurile “Optiuni” sau “Preferinte” din browserul utilizat.

Linkuri utile
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari
All About Cookies
In cazul in care aveti intrebari cu privire la informatiile prezentate, nu ezitati sa ne contactati la office@almalux.ro.